Gastronomia na deptaku podczas Dnia Ratownika GOPR

Szanowni Państwo,

Fundacja Górskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego poszukuje firmy, która zajmie się przygotowaniem i poprowadzeniem ogródka gastronomicznego podczas IMPREZY CHARYTATYWNEJ Dzień Ratownika Górskiego na Deptaku Głównym w Krynicy-Zdroju w dniach 4-5 sierpień 2018 r.

Dzień Ratownika Górskiego to impreza o zasięgu ogólnopolskim promująca pracę ratowników GOPR oraz bezpieczeństwo w górach. Charakter wydarzenia, a także atrakcyjny program przez cały dzień przyciągają tłumy zarówno turystów, jak i mieszkańców miejscowości. Dodatkowym atutem jest samo miejsce wydarzenia, czyli deptak będący sercem Krynicy-Zdroju. Jest to obowiązkowy punkt na trasie każdego turysty, a zarazem ulubione miejsce spędzania czasu przez turystów i mieszkańców.

Serdecznie zachęcamy Państwa do udziału w naszej Imprezie. Ranga wydarzenia, wakacyjny termin, będący szczytem sezonu oraz popularność miejsca, w jakim się odbędzie, dają idealne warunki do promocji marki oraz dobrego zarobku.

Relacje oraz raport z ubiegłorocznej edycji wydarzenia:

Relacja video: https://youtu.be/QbLEY_wbbvw

Relacja foto: http://www.fundacja.gopr.pl/Dzie-Ratownika-GOPR

Raport: http://www.fundacja.gopr.pl/Raport-z-wydarzenia-Dzie-Ratownika-G-rskiego

W przypadku zainteresowania naszą propozycją, prosimy o zapoznanie się z załączonym zapytaniem ofertowym oraz przesłanie odpowiedzi w terminie do dnia 18 maja br.

W przypadku dodatkowych pytań, prosimy o kontakt pod numerem telefonu 796 769 420

Zaproszenie do złożenia oferty cenowej

Fundacja Górskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego z siedzibą w Zakopanem  zaprasza do złożenia oferty na prowadzenie ogródka gastronomicznego
podczas imprezy charytatywnej —  Dzień Ratownika Górskiego w Krynicy-Zdroju

w dniach 04-05.08.2018 r.

Założenia oferty:

• -Ogródek gastronomiczny będzie prowadzony w dniach 04-05.08.2018 r. podczas całego wydarzenia, tj. od godz. 10:00 do godz. 18:00 w sobotę 04.08.2018 r. (z możliwością przedłużenia godzin otwarcia po wcześniejszym uzgodnieniu z Organizatorem) oraz od godz. 10:00 do godz. 17:00 w dniu 05.08.2018 r. (z możliwością zakończenia działalności najwcześniej o godz. 16:00, lub wydłużenia godzin działalności)
  • Powierzchnia ogródka to ok. 150 m2.
  • -Ogródek będzie usytuowany na deptaku, w centrum Krynicy-Zdroju, w bliskim sąsiedztwie głównej sceny. Dokładne miejsce będzie uzgodnione z organizatorem po ostatecznym zatwierdzeniu planu przestrzennego wydarzenia.
  • -Ogródek będzie oferował napoje ciepłe i zimne (również niskoprocentowe napoje alkoholowe — piwo, wino) oraz dania grillowane. Wybór menu należy do składającego ofertę.
  • -Prowadzący składa ofertę, w której proponuje wysokość czynszu / darowizny, jaki jest w stanie zapłacić za wynajem terenu pod ogródek.
  • -Prowadzący organizuje wyposażenie ogródka we własnym zakresie.
  • -Fundacja GOPR nie ingeruje w cennik oraz asortyment ogródka (za wyjątkiem wysokoprocentowych napojów alkoholowych, których zabrania).
  • -Przewidywana liczba osób na wydarzeniu w ciągu dwóch dni to ok. 8-10 tyś.
  • -Prowadzący ogródek sam ubiega się o opinię w Powiatowej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej oraz o jednorazowe zezwolenie na sprzedaż napojów alkoholowych w Urzędzie Miejskim w Krynicy-Zdroju.
  • -Fundacja GOPR zapewnia dostęp do prądu, zaleca się, aby prowadzący ogródek posiadał własną rozdzielnię.
  • -Składający ofertę zobowiązuje się, w przypadku wybrania jego osoby, do podjęcia wszelkich starań celem zapewnienia usługi na jak najwyższym poziomie.

Uwaga! Fundacja GOPR oczekuje dokładnego zapoznania się z treścią powyższych warunków. Złożenie oferty będzie uważane za akceptację założeń opisanych w niniejszym zaproszeniu.

Ofertę cenową na prowadzenie ogródka gastronomicznego podczas Dnia Ratownika Górskiego w Krynicy-Zdroju prosimy przesłać drogą mailową na adres:

fundacja@gopr.pl do dnia 18 maja do godziny 14:00

Niniejsze zaproszenie nie stanowi oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu Cywilnego.

Zaproszenie służy rozeznaniu rynku i nie zobowiązuje Fundacji GOPR

do złożenia zamówienia.