II Ogólnopolski Konkurs Wiedzy Górskiej

Jeśli jesteś entuzjastą i uprawiasz turystykę górską, wspinaczkę, narciarstwo, lubisz aktywnie spędzać czas w górach, fascynuje Cię przyroda świata gór, lubisz odkrywać nowe szlaki i historię z nimi związaną, wreszcie lubisz rywalizację i chcesz się sprawdzić z innymi, to właśnie ten konkurs jest dla Ciebie!

II Ogólnopolski Konkurs Wiedzy Górskiej organizowany w ramach Dnia Ratownika Górskiego w Krynicy

ZAPISY — 4 sierpnia — biuro organizatora — Deptak — Krynica Zdrój.

I etap konkursu — 5 sierpnia o godzinie 10:00  — spotykamy się w biurze organizatora na krynickim deptaku przy scenie.

Zapewniamy doskonałą zabawę, możliwość zdobycia nowej wiedzy i umiejętności górskich jak również zdobycia cennych zestawów sprzętu turystycznego znanych marek światowych.

Zapraszamy do udziału wszystkich turystów, wspinaczy, narciarzy , amatorów przygód górskich niezwiązanych profesjonalnie z górami. Ten konkurs jest dla Ciebie!

(W konkursie nie mogą brać udział: przewodnicy i ratownicy górscy, instruktorzy wspinaczki i narciarstwa, pracownicy Lasów Państwowych oraz parków narodowych, przodownicy PTTK).

Szczegóły w regulaminie.