OFERTA DLA PARTNERÓW DNIA RATOWNIKA GÓRSKIEGO

SZANOWNI PAŃSTWO,

Fundacja Górskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego jest organizacją wspierającą infrastrukturę górskiego ratownictwa oraz zajmującą się propagowaniem bezpieczeństwa w górach poprzez liczne akcje profilaktyczne, pogadanki, warsztaty, szkolenia, wykłady i wiele innych.

Sztandarowym wydarzeniem, jakie organizujemy jest Ogólnopolski Dzień Ratownika Górskiego — impreza otwarta, skierowana do osób uprawiających różne rodzaje górskich aktywności. Dzięki udziale ponad 50 Ratowników GOPR z całej Polski, każdy uczestnik na specjalnie przygotowanych stanowiskach odnajdzie to, co najbardziej go interesuje — od turystyki górskiej, poprzez wspinaczkę, aż do aktywności na wodach górskich, czy w jaskiniach.

Ubiegłoroczny sukces naszej akcji daje nam podstawy do zaoferowania Państwu korzystnej współpracy podczas tegorocznej edycji. O rozmachu i zainteresowaniu Dniem Ratownika Górskiego 2017 można się przekonać z relacji z tego wydarzenia:

Relacja video: https://youtu.be/QbLEY_wbbvw

Relacja foto: http://www.fundacja.gopr.pl/Dzie-Ratownika-GOPR

Raport: http://www.fundacja.gopr.pl/Raport-z-wydarzenia-Dzie-Ratownika-G-rskiego

Współpraca z Fundacją Górskiego Ochotniczego Pogotowia Ratunkowego ma pozytywny odbiór w społeczeństwie, przez co korzystnie wpływa na wizerunek Partnerów. Dodatkowo firmy i ich produkty oraz usługi, promowane poprzez taką współpracę, kojarzone są jako: niezawodne, solidne, bezpieczne i pewne.

Dzień Ratownika Górskiego jest więc doskonałą okazją do promocji dla firm, które chcą, aby tak właśnie postrzegano ich produkty i usługi. Ponadto jest to wydarzenie promowane nie tylko w ogólnopolskich mediach (m.in. TVP, RMF-FM), ale w szczególności w mediach ściśle specjalistycznych, kierowanych do amatorów turystyki i sportów górskich.

Również miejsce i termin wydarzenia — Krynica-Zdrój, pierwszy weekend sierpnia — dają gwarancję dużej liczby uczestników. Deptak w Krynicy-Zdroju będący sercem miasta oraz Jaworzyna Krynicka to obowiązkowe punkty na trasie każdego turysty, a zarazem ulubione miejsca spędzania czasu przez turystów i mieszkańców.

Z badań lokalnych organizacji turystycznych wynika, że jest to szczyt sezonu, w którym w mieście przebywa około 15 tysięcy turystów.

Początek sierpnia jest też ulubionym terminem dla turystów uprawiających aktywną turystykę górską oraz dla rodzin z dziećmi.

Ranga wydarzenia, wakacyjny termin, popularność miejsca w jakim się odbędzie oraz jego adresaci dają idealne warunki do promocji marki oraz osiągnięcia długofalowych korzyści dla jej wizerunku. Dla zainteresowanych udziałem w Ogólnopolskim Dniu Ratownika Górskiego przedstawiamy w załączonej ofercie proponowane możliwości partnerstwa.

Fundacja GOPR zastrzega sobie możliwość wyboru ofert współpracy, a przesłanie propozycji nie jest równoznaczne z przyznaniem partnerstwa.

Więcej informacji na temat oferty: https://drive.google.com/file/d/0B0vVaYd-Ao7wNlg5d…

.